INFORMATIE

De parochiezaal "Die Crone" is een multifunctionele zaal welke zowel door verenigingen als door particulieren kan worden gehuurd. De zaal heeft een capaciteit van 150 à 160 zitplaatsen en kan worden gebruikt voor activiteiten zoals o.m. eetfestijnen, recepties, rouwtafels, tentoonstellingen, kwisavonden, vergaderingen, toneelvoorstellingen, beurzen, kookcursussen, etc.

Op deze pagina vindt u volgende zaken:

Reserveringen dienen bij voorkeur te gebeuren middels het reservatieformulier dat u kan invullen op de pagina "BOEKINGEN". Op deze pagina wordt tevens de procedure voor het vastleggen van de zaal uiteengezet en kan een modelcontract ter inzage worden gedownload.
Via de pagina "TARIEVEN" komt u te weten welke huurprijs wordt aangerekend voor een bepaalde activiteit, en vindt u een lijst van de beschikbare dranken met vermelding van de aangerekende aankoopprijzen.
Verder kan u op de pagina "KALENDER" nagaan of op de gewenste datum de zaal nog beschikbaar is.
Op de pagina "FOTO'S" wordt u doorverbonden met de fotogalerij welke een beeld geeft van de accommodatie.
Handleidingen die nuttig zijn voor het gebruik van de installaties en toestellen worden ter beschikking gesteld op de pagina "DOCUMENTATIE" en kunnen eveneens in PDF-formaat worden gedownload. Tevens vindt u hier een inventaris van het beschikbare (keuken)materiaal en interessante links.
Op de pagina "HISTORIEK" kan u meer te weten komen over de geschiedenis van de VZW welke werd opgericht in 1931 en van de parochiezaal welke - na renovatie van de zaal - werd ingehuldigd in maart 1973.
De pagina "CONTACT" vermeldt ten slotte onze coördinaten.

Algemene informatie m.b.t. zaal, bar en keuken:

VZW De Parochiale Werken van en te Idegem werd opgericht met als doel o.m. het steunen van organisaties die streven naar de lichamelijke, intellectuele en zedelijke ontwikkeling en verzorging van onze medemensen. In deze optiek werden bij het vastleggen van de huurtarieven voor de parochiezaal met betrek-king tot verhuringen voor Idegemse verenigingen gunsttarieven voorzien, in de vorm van een korting. Dit wordt trouwens toegepast door de meerderheid van de parochiale centra.

Het parochiaal centrum bestaat uit een grote zaal, keuken, bar, inkomhal, podium, gescheiden sanitair gedeelte en stockageruimte.
Bij gebruik van tafels en stoelen in de grote zaal (afm. 14,5 m. x 8 m.) en op het podium (afm. 6 m. x 3,5 m.) kan een capaciteit van 150 à 160 personen worden behaald.
De keuken (afm. 8,5 m x 4 m.) beschikt over een gasfornuis met 5 bekken, een vrijstaande oven, een industriële dampkap, een grote staande frigo met diepvriesvakje, een microgolfoven, een semi-professionele doorschuifvaatwasser, een spoelbak met flexibele spoelkraan, 3 inox werktafels en diverse kasten met keukenmateriaal (de inventaris is beschikbaar op de pagina "DOCUMENTATIE").
De bar beschikt over een grote staande frigo, een kleine bijkomende frigo en een 4-deurs frigo welke uitsluitend bedoeld zijn voor de koeling van dranken. Verder is deze uitgerust met een dubbele spoelbak en afdruipplaat. Tevens is er een tapinstallatie met 2 tapkranen (opgelet: enkel vaten met insteek fust-koppeling kunnen worden gebruikt, geen vaten met schuifkoppeling).
Verder is er een gescheiden sanitaire ruimte, een stockageruimte voor de dranken en een stookplaats (privé).
Een barbecuetoestel (afm. 1 m. x 0,5 m.) kan worden gehuurd voor 25 €.
Partytafels met hoes (8 stuks) kunnen worden gehuurd voor 25 €.
Een beamer kan worden gehuurd voor 25 €.

Op de pagina "FOTO'S" wordt alles in beeld gebracht.

Desgewenst kan een afspraak worden gemaakt voor het bezichtigen van de zaal (zie pagina "CONTACT").

Huisreglement:

Het huisreglement is een bijlage die integraal deel uitmaakt van de gebruiksovereenkomst (huurcontract) en gaat dieper in op de verplichtingen die door de huurder dienen te worden nageleefd; en is tevens een leidraad voor het vlotte verloop zowel vóór, tijdens als na afloop van het gebruik van de zaal. Het is bijgevolg vanzelfsprekend dat de huurder bij ondertekening van de gebruiksovereenkomst impliciet instemt met het huisreglement en dit voor aanvang van de activiteit grondig doorneemt.
U kan dit reglement consulteren en downloaden in PDF-formaat door te klikken op de afbeelding:  

___________________________________________________________________________________________________________________

Algemene voorwaarden   |   Privacy policy   |   Disclaimer